Portia Williams

Allergie & klachtenvrij leven therapeut

10 jaar geleden, toen ik mijn linker knie uit de kom had, ben ik toch gaan skiën. Waarom? Omdat ik toen een heel andere mindset had. Gelukkig is de operatie goed gegaan en dankzij allerlei opleidingen in de alternatieve geneeskunde, is het mij zelfs gelukt om weer hard te lopen en te sporten zonder pijn.

Later kwam ik erachter dat ik veel onverwerkte trauma’s had en weggestopte pijn. Zoals mijn auto-immuunziekte: Alopecia (pleksgewijze kaalheid) en allergie voor bepaalde voedingsstoffen. Ondanks alle tips van artsen, bleef ik ontstekingen ontwikkelen en een pijnlijke huid houden. Door research te doen, te mediteren en op de juiste tijd mijn rust te pakken, heb ik mijn gehele lijf kunnen resetten. Daarnaast heb ik geleerd dat onze hersenen gebeurtenissen vasthouden en ons hierdoor onnodig blijven beschermen, terwijl er niks meer aan de hand is. En dat kost alleen maar energie.

Inmiddels ben ik Allergy Free Methode (AFM), Total Reset Methode (TRM) en OldPain2Go therapeut. Want pijn, die gekomen is, moet ook weer verwijderd kunnen worden. Hier geloof ik heilig in. Dus als je ervoor open staat wat ik toepas als therapeut, dan doet de behandeling precies wat het moet doen voor jou.